Zuzana Fischer Interiors

Dnes byl zprovozněn web Zuzana Fischer Interiors, na kterém jsem posledních několik dní (asi tak dva týdny) po večerech pracoval.

Jedná se o web jedné ženy, která se věnuje navrhování designu interiérů (převážně bytů a domů) a která chtěla svoji práci nějakým způsobem prezentovat. Snad se to povedlo.

V současné době sice web ještě není úplně doladěn (je potřeba přeložit ještě pár textů), ale nic to nemění na tom, že už by měl být plně funkční. Předpokládám, že dokončovací práce (tedy překlady) budou hotové nejpozději do dvou týdnů.

Update

Majitelka stránek se rozhodla, že je nechá předělat někomu jinému, takže stávající vzhled již nemá se mnou nic společného.

Systém novinek v PHP a MySQL - verze 1.4

Dnes jsem vystavil ke stažení novou verzi mého systému novinek v PHP a MySQL.

Veškeré úpravy spočívají v tom, že jsem zavedl možnost definovat jazyk přidávané položky (na výběr je čeština, angličtina a němčina).

Aplikace nijak nekontroluje jazyk, který je při psaní položky použit. V podstatě se jedná pouze o přepínač. Nicméně je teď možné definovat položky až ve třech různých jazycích, na což je pak brán zřetel při zobrazování položek.

Více informací naleznete v souboru readme.htm, který je součástí "instalačního balíku" (viz download)


Přeskočit na obsah