Seznam zvětšuje schránku...

..., ale proč s tím otravuje zrovna mě? Mám na Seznamu zaregistrovány asi tři (možná čtyři) e-mailové adresy (z různých důvodů), ale ani jednu z nich nehodlám převádět na nějakou větší velikost (k ničemu bych to nevyužil).

Jenže už mi přišel druhý mail od seznamu s tím, že zvětšují velikost. První odstavec mailu zní:

Všem uživatelům, kteří mají na Seznamu 1.000MB schránku, dnes postupně zvětšujeme velikost schránky na rovných 2.000MB, což je zhruba 2GB. Spolu s maximální velikostí přílohy 13MB, kterou již poskytujeme, se tak Seznam E-mail stává jednou z nejvelkorysejších e-mailových služeb vůbec. Kromě toho pro Vás již od února vyvíjíme nové www rozhraní, které bychom chtěli spustit do konce května.

Jenže já nemám ani jednu z těch schránek zvětšenou na 1.000MB, tak proč mě s těma zprávama obtěžují? Mě to nezajímá. Velkou schránku k ničemu nepotřebuju, protože si všechny zprávy stahuju do Outlooku přes POP3, takže můžu mít schránku teoreticky velkou jak chci (třeba 10Giga — jen podle velného místa na disku).

Už mě ten boom s těma velkýma schránkama začíná štvát. No ale co. Počkám ještě na ten zbývající mail (možná přijdou ještě dva), opět ho smažu a pak snad už budu mít zase klid, alespoň do té doby, než zase Seznam přijde s něčím novým.

Komentáře

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah