GTA SA

Včera jsem chvilku (asi od šesti odpoledne do půl dvanácté v noci) zkoušel hrát GTA SA (Grand Theft Auto: San Andreas). Když pominu trošku komplikovanější ovládání (na které se však dá po určité době celkem zvyknout), tak musím říct, že se u této hry docela bavím.

Rozhodně to není hra, kterou bych doporučil hrát mému nezletilému synovci. Myslím si, že by měla mít minimálně nálepku "do 15 let neprodejné", protože brutality a sprosťárny se hrou jen hemží (skoro v každé větě fuck, felace, štětky, atd.). Co mě pobavilo, byla realtivně dobrá "realičnost" hry, kdy se můj hrdina po snězení 10 pizz (od slova pizza — nevím, jak se to skloňuje) pozvracel :o) Rovněž chování některých kolemjdoucích, kteří si klidně bez ostychu na ulici zaflatulují (prdnou) a pak se za to omluví, je velice zábavné. Jsem zvědav, jak se bude hra dál vyvíjet.

Komentáře

plané naděje 

už jsem myslel, že to SA v nadpisu znamená SA a že jde o GTA z Berlína nebo Mnichova v době, kdy se tam SA normálně producírovali po chodnících, těšil jsem se na stařičké mercedesy a bavoráky, a v dalších kolech SdF bourák později známý jako brouk) a ono je to zase jen z Emeriky, no smad někdy udělají GTA SS :)

Napsal(a): von Banhoff (http://vfb.bloguje.cz), 09.08.2005, 14:33:05

Re: Plané naděje 

No kdo ví, co chlapci z Rockstar Games příště vydají :o)

Napsal(a): Bohumír Bednařík (BoboCop) (http://www.bobocop.cz/blog/), 09.08.2005, 15:12:57

San Andreas 

Na SA se mi libi hlavne ten misty ponekud cerny az uchylny humor. Hlavne rozhovory mezi CJ a Wooziem

Napsal(a): Rudolf Petrovský (http://www.hosted-webs.com/crete/), 06.01.2006, 20:35:31

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah