Která RSS čtečka je nejlepší?

Na otázku v názvu článku odpověď neznám, ale budu rád, když mi napíšete Vaše zkušenosti. Začínal jsem se čtečkou RSS Point 1 Lite, ale nebyl jsem moc spokojen, protože některé články mi zobrazovala třeba až druhý den poté, co byly napsány, přestože jsem měl nastavenu aktualizaci na každých 15 minut.

Pak jsem zkoušel RSS Tracker, ale nejen, že mi nevyhovoval vzhled programu a že funkčnost byla stejná jako u předchozího (tedy stejný problém), tak navíc program neobsahoval žádnou možnost nastavení programu (alespoň jsem ji tam nikde nenašel).

V tuto chvíli mám nainstalován FeedReader a myslím, že to je skoro přesně to, co bych chtěl. Má to jen pár mušek. Za prvé není program v češtině, ale vzhledem k množství funkcí, které má (tolik jich zase není), to není až takový problém. Druhá muška je v tom, že není možné některé načtené články ručně vymazat. Lze pouze nastavit maximální počet archivovaných článků, ale to je vše. Ale i tak se mi zatím jeví jako nejlepší. Uvidíme, jestli se osvědčí (zatím ho používám třetí den).

Pokud máte nějaké vlastní zkušenosti, rád přivítám Vaše názory v komentářích.

Komentáře

 

Feedreader je super, ale měl jsem s ním nějaké problémy ohledně nemožnosti mazání omylem vytvořených adresářů nebo přesouvání jinam.
Teď mám Abilon a je opravdu super a free. Zkus ho - http://www.abilon.org
Řekl bych, že je stejně dobrý a rychlý jako Feedreader a má něco navíc - filtry, otevírání odkazů do záložek, má dvě okna pro normální pohled na všechny zdroje a druhý pro nepřečtené.

Napsal(a): Roman (http://blogforum.rogner.cz), 18.07.2004, 18:21:05

Re: Abilon 

Díky za radu. Určitě ho vyzkouším. S tím mazáním máš naprostou pravdu. Taky se mi to tam zdá nějaké nedodělané.

Napsal(a): Bobo (http://www.bobocop.cz), 18.07.2004, 18:26:40

Ja pouzivam plugin pro Firefox 

ja pouzivam ctecku RSS priinstalovanou primo do mojeho Firefoxe, mam s tim nejlepsi zkusenosti, fakt vypada moc dobre, tady jsou linky a podrobnosti, popsal jsem to u sebe na Waffen MS
http://vfb.bloguje.cz/45763_item.php

Napsal(a): Vincent von Banhoff (http://waffen.ms.sf.cz), 20.07.2004, 15:02:09

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah