Hledám grafika

Tento příspěvek je určen všem začínajícím (ale třeba i pokročilým) grafikům, kteří by chtěli uplatnit svoje umění v oblasti webové grafiky (webdesignu) a nemají nároky na odměnu.

Vzhledem k tomu, že nejsem graficky příliš nadán, rád bych navázal spolupráci s nějakým graficky nadanějším jedincem, který by se mnou pracoval na těch několika málo projektech, které spravuji (viz reference) a to pokud možno bez finančních nároků. Všechny (zatím dva) projekty, na kterých jsem pracoval, jsem vytvářel víceméně zdarma (jeden úplně zdarma a jeden za nepatrnou finanční odměnu "do kapsy") a proto bych nebyl schopen případnému zájemci vyplácet jakoukoliv odměnu (alespoň prozatím). Pokud bych někdy v budoucnosti dostal nějakou nabídku na placenou práci v oblasti webdesignu, tak bych se o případnou odměnu samozřejmě rád rozdělil.

Jde mi hlavně o to, že bych rád moje dva projekty (Škola pro výcvik vodicích psů pro nevidomé a Matějka Koupelny) obalil do lepšího hávu, ale moje grafické nadání na to prostě nestačí. Ozve se mi někdo?

Komentáře

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah