Design tohoto blogu

Rozhodl jsem se, že změním design tohoto blogu.

V návaznosti na předchozí příspěvek jsem se rozhodl, že upravím design tohoto blogu, protože se mi nelíbila ta přednastavená šablona.

Použil jsem v podstatě kód té stránky z Erikova příkladu a trošku si jej upravil k obrazu svému. V podstatě jsem jen překopal strukturu toho dokumentu tak, aby ty hlavní informace byly uvedeny na začátku a všechno ostatní (tedy navigace) bylo až za tím. Jestli se mi to povedlo nebo ne ukáže čas. Budu rád, kdž se mi k tomu někdo vyjádří.

V podstatě jsem to testoval jen na MSIE 6.0 a na Opeře 7.50, ale myslím si, že by to mělo fungovat v podstatě v každým novějším prohlížeči. Samozřejmě jsem si vědom toho, že když bude mít někdo nastavenu trošku blbou velikost okna prohlížeče (tím myslím něco menšího než 800 x 600), tak je docela pravděpodobný (spíš skoro jistý), že se ten design rozhodí, ale stránka bude pořád čitelná, jen trošku hůř použitelná, protože se v takovým případě menu odsune až někam dolů doprava. Ale to se i momentálně nechce řešit.

Tak mě napadlo, že bych se mohl pokusit udělat nějakou úpravu i mých osobních stránek. Sice tam už mám použité podobné postupy, ale i tak bych se na to mohl ještě podívat. Jen se mi do toho zatím moc nechce, protože je s tím moc práce.

Komentáře

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah