Něco mi tu chybí

V nastavení vzhledu weblogu mi něco chybí a nebo jsem to ještě nenašel. Poradí mi někdo?

Když jsem si nastavoval vzhled mýho blogu, tak jsem narazil na jednu věc, která nastavit nejde, nebo alespoň nevím, jak bych ji nastavit měl.

Jedná se o možnost nastavení nějakého titulku či nadpisu na stránkách s odkazy (stránka s výběrem archivů a stránka s výběrem kategorií). Nenašel jsem tady nikde možnost, jak by se tohle dalo nastavit. Je tady pouze možnost nastavení vzhledu těch odkazů (tagy <LinksBlock></LinksBlock>), ale já bych před ty odkazy chtěl dát ještě nějaký titulek. Něco jako <h2>Seznam archivů</h2> a <h2>Seznam kategorií</h2>. Jenže k tomu není nástroj nebo jsem tady alespoň nic takového nenašel. Poradí mi někdo, jak bych to mohl udělat?

Existují tady sice tagy <ArchivOnly></ArchivOnly>, ale ta se pro tento případ nedá použít, protože by se mi ten nadpis pak zobrazoval všude, tedy i na úvodní stránce (alespoň tak jsem to pochopil z popisu v nápovědě) a to já nechci. Chtěl bych ten nadpis nastavit jen na stránkách s odkazy na archivy a s odkazy na kategorie a nejlíp tak, abych to pro každou tuto stránku mohl nastavit jinak. Jenže nevím, jak to udělat, takže jsem to zatím udělat nemohl. Třeba se tady někdy časem něco takovýho zavede nebo mi třeba někdo zkušenější, kdo si tento příspěvek náhodou přečte, poradí. Byl bych rád, pokud by se tak stalo.

Komentáře

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah