Autonehoda

Tak jsem měl včera moji první autonehodu. Mám rozbitý autíčko (OPEL Kadett) a nevím vůbec, co teď budu dělat. Dnes jsem oběhl obě pojišťovny (tedy moji a toho druhého účastníka), ale nejsem z toho vůbec chytrej. Spíš naopak.

Jak k tomu došlo

Jel jsem si v klidu od Olympie směrem do Brna a na první světelné křižovatce mi svítila zelená, tak jsem jel dál, protože jsem neměl důvod zastavovat a najednou se tam z pravé strany (od MAKRA) objevil VW Transporter a pokračoval si úplně v klidu dál do křižovatky, jako by se nechumelilo. Než jsem si to uvědomil, tak už jsem jen stihl sešlápnout brzdu a stočit volant, takže to neodnesl celej předek, ale jen jeho pravá část. I tak je moje auto teď nepojízdný a vůbec nevím, kdy pojízdný bude a kdo to bude hradit, protože svědky jsme neměli a ten imbecil tvrdí, že měl zelenou. Takže to asi dopadne nakonec tak, že mi přišijou nějakou spoluvinu, přestože já jsem vůbec nic nezavinil. Je pravda, že jsem jel asi tak 55 a ne 40 podle značky, ale to nic nemění na tom, že jsem měl zelenou a ten transporter tam neměl co dělat. Jenže to mi moje rozbitý autíčko nespraví.

Co bude dál?

Vůbec nevím, co bude dál. O vině nebylo rozhodnuto na místě, takže se bude muset čekat na rozhodnutí policie a to jim bude určitě trvat nejmíň měsíc. Doufám, že to rozhodnou dobře, protože já jsem v právu. Jenže většinou, když je člověk v právu, tak stejně dopadne špatně, takže je to vlastně úplně jedno. Holt budu muset dát těm věcem asi volný průchod.

Komentáře

 

Držím palečky aby se to vyřešilo co nejrychleji.

Na druhou stranu, jak pravil klasik "když nejde o život jde o ....." :o)

Napsal(a): kaculina (http://kaculina.bloguje.cz), 21.06.2004, 20:42:47

Díky 

Jo jo. Doufám, že to dopadne nějak rozumně. Nikomu se nic nestalo, jen moje nervy jsou trošku mimo, protože mě to zase totálně vycinká. Ale co už. Díky za podporu.

Napsal(a): Bobo (http://www.bobocop.cz/blog), 22.06.2004, 08:26:32

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah