Jindřich Matějka - DIPRO 2

Tak jsem si dnes ještě trošku pohrál se stránkami firmy Jindřich Matějka — DIPRO (o kterých jsem psal včera) a rozhodl jsem se, že trošku zvýrazním logo a ten pruh pod logem.

K logu jsem se rozhodl přidat bílý stín, takže je teď výraznější a text KOUPELNY, který je jeho součástí je líp čitelný. Navíc jsem zprůhlednil jeho okraje, takže bude vidět obrázek na pozadí, kterým jsem se rozhodl nahradit ten jednobarevný modrý pruh, který tam byl původně. Jako obrázek na pozadí jsem zvolil něco, co by mělo navozovat dojem vody. Myslím si, že to vypadá o něco líp, než jen ten jednobarevný pruh. Trošku se to tím oživilo. Tedy alespoň podle mého názoru.

Taky jsem nechal vystoupit ten odkaz, který byl původně skrytý pod logem, ale to bylo spíš způsobeno tím, že se mi ho nepodařilo skrýt :o) No vlastně jsem se s tím nechtěl moc párat, tak jsem mu nastavil pevnou velikost písma, což sice neobstojí v Mozzile, NN, atd., protože tyto prohlížeče zvětšují i pevnou velikost písma, ale to je nepatrný detail. Není to žádná profesionální práce, takže si myslím, že některé věci prostě můžu úplně s klidem nechat tak, jak jsou.

Komentáře

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah