Špatná vlastnost prohlížeče Opera

Na mém operačním systému (Windows 2000) používám (většinou jen pro testovací účely) prohlížeč Opera (momentálně ve verzi 7.52) a narazil jsem na jednu hodně špatnou vlastnost, kterou tento prohlížeč má.

Mám nějakou HTM stránku. Na stránce mám strukturovaný text (nadpis, odstavec, nadpis odstavec, atd.) Když nějaký řádek obsahuje odkaz, tak za určitých okolností (většinou v případě, když se musí se stránkou skrolovat) mi Opera podtržení z toho odkazu přenese i pod ty následující texty, takže to pak vypadá, že je to všechno podtržené. Většinou se to podtržení zruší ve chvíli, kdy myší vyberu text (jako bych ho chtěl zkopírovat) a pak výběr zruším, ale to funguje jen do dalšího posunutí stránky.

Nesetkali jste se s tím někdo? Pokud ano, neznáte nějaké řešení?

Komentáře

 

Mám win XP, operu 7.52 sestavení 3834 a žádný problém tohoto druhu nepozoruji. Nepozoroval jsem ho ani s finální betaverzí 7.50.

Napsal(a): meky (http://meky.svnet.cz/weblog/), 10.08.2004, 20:34:08

Re: 

No tak je možná problém jen v nějakým mým nastavení. I když jsem si stáhl poslední verzi (tedy 7.53), tak se mi ten problém občas na některých stránkách projevoval. Ale nejzajímavější na tom je to, že se to nedá deterministicky navodit. Někdy to zobrazuje dobře a někdy špatně. Možná bude problém někde v nějakým nastavení.

Napsal(a): Bohumír Bednařík (http://www.bobocop.cz/), 10.08.2004, 21:14:06

blbost 

vlastnost to nebude, mně všechno chodí na 100%

Napsal(a): Vincent (http://waffen.ms.df.cz), 31.08.2004, 17:17:12

Re: blbost 

Taky je možný, že to není vůbec problém Opery, ale třeba mého operačního systému nebo některého jeho nastavení. je pravda, že v žádném jiném prohlížeči jsem problém nepozoroval, takže jsem se domníval, že bude problém právě s Operou, ale už to neřeším. Myslím si, že kód těch stránek (včetně CSS), na kterých se mi to projevovalo, je správný a jestli se to náhodou někdy někde nezobrazí správně, tak mám čisté svědomí.

Napsal(a): Bobo (http://www.bobocop.cz/webdesign.php), 31.08.2004, 17:36:42

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah