ZŠ Bílovice nad Svitavou

Když jsem nedávno brouzdal po netu, napadlo mě, že se podívám na stránky mé skoro rodné obce (narodil jsem se v Brně, ale v Bílovicích bydlím) a jak jsem je tak procházel, tak jsem narazil na stránky Základní školy v Bílovicích.

Když jsem to uviděl, tak jsem se zhrozil, jak můžou mít něco tak odporného jako víceméně oficiální stránky. Proto jsem si řekl, že to tak nenechám a ve chvílích volna, jsem se rozhodl stránky předělat. Výsledek můžete posoudit sami. Bohužel nemám přístup k tomu serveru, kde jsou stávající stránky, takže jsem je vystavil jinam, ale to je detail.

Zároveň jsem poslal do školy e-mail, kde jsem jim napsal, co jsem udělal a že jim nabízím bezplatnou spolupráci, tak jsem zvědav, jestli se mi ozvou. Vůbec totiž nevím, jestli ten e-mail, který tam byl uveden, někdo kontroluje.

Komentáře

Velké zklamání a rozčílení 

Dobrý den. Dnes - jako každý den jsem brouzdala po internetu a zadala jsem na http://www.google.com klíčové slovo ZŠ Bílovice nad Svitavou, narazila jsem na vaši stránku a musím říci, že jsem velice zhorzena a zklamána, jak si dovolujete takto kritizovat web naší školy! Já sama o designu webu vím docela dost informací a proto nechápu, proč tohle píšete, vždyť byl ten web docela pěkný a s vaším se nedá srovnat, promiňte, ale web, který vytvořil můj velice dobrý kamarád, s porovnáním s vaším webem, který jste chtěl vytvořil místo původního, je 100 ku jedné.
Nyní máme nový desing, jelikož bývalý autor vyšel min. rok 9.tku, takže se toho webu ujala velice šikovná uč. naší školy. A je hezčí!
Asi si říkáte, co je mi do toho, vždyť máte právo říkat si a psát co chcete... Ale já vám to píšu proto, protože mě moc mrzí, co píšete o našem webu. Myslím si, že je moc dobré mít web, protože se na něm člověk dozví moc informací, ale na druhou stranu, dnešní doba je velice uspěchaná a lidé začínají být velmi liní, takže než aby se zašli do naší školy podívat osobně (mimo jiné jste vždy vítáni), tak se mrknou na web, ale proč ne, od toho ty stránky tady jsou...
Takže se na mě prosím nezlobte, ale napsala jsem vám můj názor stejně jako jste ho zveřejnil zde.
Napište mi prosím co si o tom myslíte...
Předem děkuji za odpověd, Nicole
PS: Omlouvám se za případné chyby, ale píšu rychle, takže někdy i po kontrole, se ta chybička vloudí...

Napsal(a): Nicole , 18.05.2005, 16:17:47

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah