Výpadky serveru

Poslední dobou se poměrně často stává, že nejsou moje stránky vůbec dostupné (například poslední dva dny nebyly) a tím pádem není dostupný ani můj blog. Musím říct, že mě to docela štve.

Problém je v tom, že stránky provozuju na bezplatném webhostingu a tím pádem s negarantovanou dostupností. Bohužel si momentálně nemůžu dovolit hosting placený, ale začínám o tom dost vážně uvažovat a nejspíš k tomuto kroku budu muset přistoupit, protože bych chtěl, aby moje stránky byly dostupné alespoň na těch 99,5%, které služba PROFI od PIPNI slibuje.

Komentáře

 

off topic: anketa o stylech mě přiměla pátrat kde se přepínaj. žlutý by byl dobrý kdyby ho nekazily ty kytky. i když je to nějaká okoukaná barevná kombinace, něco bych v něm změnil.
takto mi vyšel zelený jako best.

Napsal(a): lední brtník , 03.11.2004, 14:13:38

Re: 

No já jsem se snažil jen udělat varianty té modré (kterou mám jako výchozí) s tím, že jsem použil jen jiné odstíny. Pokud ti ta žlutá připadá okoukaná, tak za to nemůžu. Nejspíš je hodně používaná na různých webech. Pokud jde o ty kytky, tak jsem nenašel jinej obrázek, kterej by se tam hodil, tak jsem použil kytky.

Napsal(a): Bobo (http://www.matejka-koupelny.cz), 03.11.2004, 16:28:08

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah