Webhosting

Myslím, že jsem na PIPNI už definitivně zanevřel. Nevím, jak to u nich funguje s placeným hostingem, ale ten bezplatný je nepoužitelný. To už i služby typu sweb.cz mají lepší dostupnost než tohle.

Nejen že dnes opět nebyly dostupné moje stránky na adrese www.bobocop.cz, ale rovněž nebyly dostupné stránky www.vycvikvodicichpsu.cz a www.matejka-koupelny.cz (na kterých jsem pracoval) a momentálně v tuto chvíli nejsou dostupné ani jejich vlastní stránky na adrese www.pipni.cz, což už o něčem vypovídá. Rozhodl jsem se, že jakmile to bude z finančního hlediska možné, tak přejdu k jinému poskytovateli a to konkrétně k serveru Český hosting, protože mi jejich nabídka připadá hodně dobrá (za litr na rok je to dobrá cena) a navíc na svých stránkách píší, že dostupnost jejich serverů je 99.95%, což je skoro pořád a to je přesně to, co potřebuju. Rovněž se pokusím přesvědčit majitele výše uvedených stránek k zaplacení hostingu.

Komentáře

Doporučuji službu explorer.cz 

Já hostuju na explorer.cz a jsem s hostingem velice spokojen, patří mezi ty dražší (za svoji konfiguraci platím 5.tis ročně), ale za poslední rok vypadl asi jenom třikrát po dvou hodinách a dva výpadky z toho předem ohlásili mailem. Se zákaznickou podporou jsem velice spokojen, vždy bylo do 24 hodin vyřízeno (přechod na jinou platformu serveru, úprava konfigurace databáze, přeměrováváni domény, úprava nastavení platformy). A je u nich vidět zájem o to abych jako zákazník byl spokojen s jejich službami, proto "no problemo" hosting.

Napsal(a): JersyWoo (http://www.jersywoo.com/weblog/), 07.11.2004, 00:15:28

Re: explorer.cz 

No já nevím, jak jsi na tom finančně ty, ale já si nemůžu dovolit dávat 5 tisíc za hosting stránek, které nejsou komerční a asi nikdy ani komerční nebudou. Byl jsem jednu dobu tak blbej, že jsem platil 4 tisíce ročně (servery.cz), ale pak jsem narazil na službu zdarma (pipni.cz). Teď se poslední dobou stává, že fungují nějak špatně (hodně často dochází k nějakým výpadkům), tak uvažuju zase o placené službě, ale rozhodně nehodlám platit takové vysoké částky. Český hosting nabízí IMHO dobrý poměr cena/výkon.

Napsal(a): Bobo (http://www.matejka-koupelny.cz), 11.11.2004, 06:36:53

Re:explorer 

U pipni.cz se to dalo očekávat, za ty peníze co si inkasují+provoz freewebu, při rychlosti linky které měly k serverům je celkem nereálné aby jako firma byli ve finančním plusu. Leda tak na něčem velice šetřit, což se může projevit třeba vypadáváním serveru. U mě jsou stránky komerční (vydělávají peníze) proto do nich taky investuju. Přece je nebudu živit zadarmo, nejsem socialista,hi.

Napsal(a): JersyWoo (http://www.jersywoo.com/weblog/), 17.11.2004, 01:21:23

Re: Re: explorer 

Text: Úplně s tebou souhlasím. Kdyby moje stránky na sebe vydělávaly, tak proč ne. Nicméně musím říct, že jsem už u dvou serverú ( http://www.vycvikvodicichpsu.cz a http://www.matejka-koupelny.cz ) přešel k českému hostingu a jsem s ním zatím spokojen. Dostupnost skoro stoprocentní, komunikace s nimi je celkem dobrá (zatím mi vždy odpověděli) a cena je přijatelná (mnohdy utratím víc za nic). Momentálně si to sice nemůžu dovolit, ale jsem rozhodnut, že k nim svůj server ( http://www.bobocop.cz ) taky umístím, ale asi až po novém roce.

Napsal(a): Bobo (http://www.matejka-koupelny.cz), 17.11.2004, 13:25:37

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah