Přechod na nový hosting

Přestože jsem přechod na placený hosting chtěl učinit až po novém roce, rozhodl jsem se, že si dám k Vánocům takový malý dárek a přešel jsem už teď. Měli Vánoční akci, při které bych mohl třeba i něco vyhrát (o čemž pochybuju, ale co kdyby), tak jsem si to zaplatil už teď.

Od středy 15.12.2004 tedy běží moje stránky již na serveru od Českého hostingu a to za cenu jedné tisícovky na rok. Doufám, že s ním budu spokojen. Zatím jsem spokojen. Líbí se mi to, že se mnou komunikují, když jim napíšu nějaký dotaz, což se o PIPNI (kde jsem měl stránky před tím) říct nedá.

Když jsem měl svoje stránky u PIPNI, tak to sice bylo zadarmo, ale když byly moje stránky nedostupné a já jsem jim psal, proč tomu tak je, tak mi nikdy neodpověděli. Je pravdam že v programu zdarma nebyla žádná technická podpora, ale alespoň ze slušnosti mohli odpovědět, co se děje. Navíc jejich stránky jsou naprosto nepřehledné a dopátrat se tam nějakých informací je skoro nemožné. Stránky českého hostingu jsou krásně přehledné (možná i s validním kódem — nezkoušel jsem to) a když by náhodou měli nějaký problém, tak mi o tom dají vědět nebo si tu informaci na jejich stákách můžu bez problému najít.

Tento spot možná vyzní jako reklama na Český hosting, ale proč nepochválit něco, co je opravdu dobrý, alespoň podle mého názoru.

Update: Když jsem psal tento příspěvek, musel jsem ještě upravit nastavení pro FTP přenos u systému bloguje.cz. Chvilku mi to trvalo, než jsem přišel na to, jak to správně nastavit, ale nakonec se mi to povedlo.

Komentáře

Vyzkoušejte NOVYHOSTING.cz 

NOVYHOSTING.cz (1000MB, PHP4 a PHP5, MySQL, neomezeně e-mailů za 999,- Kč / rok)

Zaručeně kvalitní webhosting s individuálním přístupem k zákazníkům. 1000MB prostoru a propracovaná administrace jen za 999,- Kč / rok.

Na zahájení provozu NOVYHOSTING jsme pro Vás připravili akci 50x webhosting na rok zdarma. Prvních 50 webhostingů včetně technické podpory tak bude provozováno celý rok zdarma.

http://www.novyhosting.cz

Napsal(a): Jan Bříza (http://www.novyhosting.cz), 13.02.2006, 10:56:49

Vaše drzost nezná mezí 

Pane Břízo,
obdivuji vaši drzost. Nejenomže v podstatě tapetujete diskuze a další weby svým doporučením na svou sluzbu novyhosting, ale co opravdu pokládám za drzost je web Nového hostingu. Neřekl bych, že jste se inspiroval českým hostingem, vy jste ho prostě ukradl. Jistě jste si dal pozor, že jste nevzal kód jak leží a běží, ale je naprosto evidentní, že většina stránek buď vychází s českého hostingu nebo jej přímo kopíruje a to všetně textů. Měl byste se stydět a radši na své stránky neodkazovat.
Jedinou inovací z vaší strany je cena, kterou jste dal o korunu nižší než je naše a 1GB prostoru.

Napsal(a): Matěj Kloubek (http://www.cesky-hosting.cz), 09.03.2006, 12:37:47

Přidání komentáře...










Poznámky k vyplnění formuláře

Nepoužívejte žádné HTML značky.
URL začínající http:// nebo ftp:// budou převedeny na odkaz.
Aby byl odkaz funkční, musí být z obou stran URL mezera.

   


Přeskočit na obsah